Založ si blog

Čo novinári taja – Kiska vs. Harabin

Dôrazne upozorňujem: nemám si ako overiť, či autorom nižšie uvedených viet je naozaj Štefan Harabin a ak ním naozaj je, či zazneli alebo boli napísané tak, ako sú reprodukované. Článok som našiel na webe, ktorý nie je veľmi často citovaný. Či to ale znamená, že jeho slovo má zostať úplne nepovšimnuté, mi jasné nie je. Text bol uverejnený už včera, ale ani jeden z mienkotvorných novinárov si naň netrúfol siahnuť. Chlapci, nie je to infekčné, nehrozí zika ani ebola!

Inkriminovaný článok je tu.  Niekoľko citátov ako chuťovka pred zoznámením sa s celým textom:

(…) Prezident vyhlásením 29. apríla 2015 informoval, že bude odvolávať všetkých sudcov nad 65 rokov, ako to predpokladá Ústava SR. Uvidíme, či pán Kiska odvolá z funkcie sudcu pani Švecovú, ktorá už 19. júla 2016 dosiahla 65 rokov. Veď na jeho želanie “zvýšila” dôveryhodnosť justície z úbohých 38% už na rekordných 12% aj tým, že pod štátnym znakom v pojednávacej miestnosti Najvyššieho súdu Slovenskej republiky organizovala 12. februára 2016 súkromno­politický míting SMERu v predvolebnej kampani. Toto v budove najvyššieho súdu neurobil ani tandem Čarnogurský, Lipšic. Alebo v prípade pani Švecovej to pán Kiska výnimočne neurobí a neodvolá ju, lebo pani Švecová zatiaľ kryje päť právoplatných rozsudkov najvyššieho súdu, ktoré konštatovali, že firmy pána Kisku zbohatli cez úžernícke úroky na slovenských občanoch. Pomáha jej v tom aj pani Bajánková, ktorá nezákonným spôsobom zabránila v Súdnej rade Dr. Strakovi preverovať úžernícke úroky firiem pána Kisku.

(…) Pán Kiska so svojimi bývalými úžerníckymi firmami doteraz exekvuje najchudobnejších ľudí na Slovensku. Pán Kiska nemusí mediálno populisticky každý mesiac zverejňovať ako sa vzdáva platu. Stačí keď zariadi, aby jeho bývalé úžernícke firmy stiahli exekúcie na tých najchudobnejších. To ale neurobí, lebo tam ide bez najmenších pochybnosti o veľké peniaze v porovnaní s almužnou v podobe jeho mesačného platu. Taký krok od jeho charakteru nemožno očakávať.

(…) Pokiaľ nehovorím pravdu, pán Kiska by mal podať žalobu na ochranu osobnosti. Veď má pri sebe ako poradcu super právnika pána Mazáka, ktorý je podľa bývalého prezidenta Rudolfa Schustera (zrejme má na to konkrétne dôkazy) právnym architektom pyramídových podvodov, okrem iných i Horizontu a BMG INVEST.

Príjemné čítanie a pohodové vytváranie si vlastného názoru na autenticitu a pravdivosť týchto viet!

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1908577x
Priemerná čítanosť článkov: 5243x

Autor blogu