Založ si blog

Kto má záujem o Kotlebove hlasy?

Krátky návrat k voľbe riaditeľa RTVS: zvolenie pána Rezníka do tejto funkcie včera komentoval poslanec OĽaNO Jozef Viskupič. Vraj nový riaditeľ „bol zvolený AJ vďaka hlasom poslancov neonacistickej ĽSNS“.

Nuž, okrem faktu, že nový riaditeľ by bol zvolený aj BEZ hlasov kotlebovcov, a že voľba bola tajná (ergo pán Viskupič nie je schopný preukázať za koho kotlebovci hlasovali), zanedbal pán poslanec jednu zaujímavú okolnosť. V tajnej voľbe bol okrem pána Rezníka už len jeden kandidát, pán Mika. Za ktorého údajne hlasovali aj poslanci OĽaNO, vrátane pána Viskupiča. No a keďže sa s postojom poslancov údajne neonacistickej*** ĽSNS onen pán poslanec nestotožňuje, tak by bolo zrejme podľa neho žiadúce, aby údajne neonacistickí*** kotlebovci hlasovali za Miku. Rovnako, ako OĽaNO. Je tu ešte jedna možnosť, predstava pána poslanca Viskupiča, údajného echt demokrata, že by údajným neonacistom*** zakázal účasť na voľbe riaditeľa RTVS. Ale na to, aby to priamo povedal, mu ešte gule nedorástli.

Zásah rovno do šibenice, pán Viskupič! Parádna strela z voleja. Aká smola, že do vlastnej bránky…

 

***podľa citovaných a pravdepodobne žalovateľných slov pána Viskupiča

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1908263x
Priemerná čítanosť článkov: 5242x

Autor blogu