Založ si blog

Ako SaSkovia po Kočnerovi strieľali a Kisku do kolena trafili

Nová aktivita SaS smeruje proti ich stranníckemu nepriateľovi, Mariánovi Kočnerovi (aj keď posedenie ich veliteľa pri Kočnerovom termostate sa stalo legendou). Na tlačovke z 22.9. naňho vytiahli neuveriteľne kriminálnu vec: Kočner má v Obchodnom registri až dve adresy. Je to pravda, má tam dve adresy, ktoré sa odlišujú číslom popisným – Chrasťová 22, Bratislava a Chrasťová 29, taktiež Blava. SaS k tomu dodáva, že týmto štýlom si dvaja Mariánovia Kočnerovia beztrestne kšeftujú.

Kšeftujú ako kšeftujú. Úplnou zhodou náhod som sa pozrel do výpisu z Obchodného registra, ktorý popisuje aktivity pána prezidenta. A hľa! Dvaja páni prezidenti slovami kolektívu SaS (šéf strany ich údajne nazýva opičkami) kšeftujú tiež na dvoch adresách: Staré ihrisko 2489/6 a Ústecko – Orlická 3300/25, obe v Poprade.

Povedzme si, že to je spostosť, že to je problém administratívy Obchodného registra SR. A že pán prezident prežíva – čo sa všakovakých finančných operácií týka – krušné dni i bez tejto rany do kolena, aj keď bola možno mierená niekde inde. A vzhľadom na to, že Kočner si nezvykne nechať brnkať po nose, sa dá čakať, že zanedlho sa znovu predvedie na ďalšej zo svojich povestných tlačových besied a vytiahne niečo interesantné na konto Sas. Už sa teším. A nedá mi nezopakovať to, pred čím som už Richarda Sulíka varoval: Lepšie vartuj opičky, Riško!

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1910050x
Priemerná čítanosť článkov: 5247x

Autor blogu