Kočner vracia úder?

11. októbra 2016, spozabukakuk, Neapolitika

Slovenským pastorálnym svetom otriaslo video. Živý záznam smrti chodca na prechode, nech mu je zem ľahká a nech odpočíva v pokoji. A zároveň pomerne jasný dôkaz toho, že vodič auta neurobil všetko to, čo od neho zákon vyžaduje, teda za smrť chodca priamo zodpovedá.

Video z nehody priniesli viaceré mediálne zdroje, dá sa nájsť na viacerých miestach. Nezodpovedanou otázkou zostáva KTO podhodil kamerový záznam médiám…

Mal by som jeden tip. Pamätáme sa ešte na zaujímavú tlačovú besedu Mariána Kočnera z apríla tohto roku? Že nie??? OK, tak tu je. Odporúčam pozrieť si ju celú, je to naozaj sranda. On ten Kočner si po nose brnkať nenechá, tlačovka bola odpoveďou na obvinenia, ktorými ho zavalili páni z opozície – Kollár, Rajtár, Lipšic. Odznelo tam mnoho zaujímavých informácií, napríklad sa prepierala mafiánska minulosť šéfa najrodinnejšieho parlamentného hnutia.

Z pohľadu témy blogu je však zaujímavá predovšetkým výzva, ktorú Kočner adresoval verejnosti: za každú overenú informáciu o poslancovi B.K. ponúkol 10 000 eur. Bývalého poslanca D.L. ocenil výrazne vyššie – za info o jeho osobe ponúkol desaťkrát viac… No a mne sa tak zdá – ale môžem sa mýliť –  že týmto videom si niekto veľmi výrazne vylepšil rodinný rozpočet. Povedzme o 100 000 eur.

Poznámka 12.10.2016: Administrátor odstránil z článku odkaz na video onej tragickej udalosti. Verím, že každý, kto by si ho chcel prezrieť, ho dokáže samostatne prostredníctvom priateľa gúgla vyhľadať. Doplním informáciu, že ako prvý ho priniesol časopis Plus 7 dní.