Ako pána prezidenta porucha a zápcha postretli

12. apríla 2017, spozabukakuk, Sedliackym umom

Anjel dolietal. No bez mediálneho šumu sa to nezaobišlo, hneď prvá jazda via Poprad v menejcennom dopravnom prostriedku (v prezidentskej limuzíne) sa nevyhla širokej publicite. Chudák pán prezident musel pretrpieť zápchu a aj sa mu druhotriedny dopravný prostriedok (prezidentská limuzína) pokazil.

Podrobnosti ohľadom zápchy a poruchy uviedol na pravú mieru preklínaný/odvolávaný/opľúvaný (nehodiace sa škrtnite) minister vnútra. Zápcha pána prezidenta sa týkala jazdy po bratislavskom diaľničnom obchvate, teda nekonalo sa nič také, čo by pán prezident predtým nezažil cestou na letisko. K lietadlu, ktoré ho z trojdňovej týždňovky predtým zvyklo dopravovať do rodného hniezda. A tou strašnou poruchou, ktorá donútila pána prezidenta urobiť pár krokov po vlastných pri presadnutí do druhého vozidla, bol defekt…

V linkovanom článku sú ešte i informácie o tom, ako Kaliňák donútil pána prezidenta súkromne cestovať vládnym letúňom, ale to už asi pripomínať netreba a kto by predsa veľmi chcel, nech si prečíta samostatne. Je inak pomerne zaujímavé, že vyjadrenie ministra vnútra nestojí za zmienku žiadnemu z mienkotvorných médií.