Labutia pieseň OĽaNO?

25. októbra 2017, spozabukakuk, How do they do it?

Pred pár dňami prebehla médiami zaujímavá správa, možno pravdivá, možno klebeta. Igor Matovič vraj predáva regionPRESS a mal by vraj zaň zinkasovať nejakých desať melónikov.

Nevšímajme si teraz vecné nepresnosti – Matovič nemôže nič predať, pretože údajne nič nevlastní. A tým pádom ani nič nemôže inkasovať. Aj keď – aké kšefty to ten vlastník ničoho dohadoval s Procházkom počas nahrávania si rozhovoru?

O inom som ale chcel. Ak je to pravda, tak to znamená jediné – Igor si naplnil vrecká, prevodov z účtu OľaNO na účet regionPRESSU už bolo dosť. Zbohom strannícki priatelia, Igor odchádza do zabudnutia, podobne ako iné kultové postavy slovenskej politickej scény, napríklad Janko Ľupták.

A čo zvyšok „strany“? Nuž, chvíľu sa ešte budú trepať a kopať kopýtkami, no bez šéfa to nebude mať tú správnu šťavu. A pomaly sa rozplynú do stratena, alebo splynú so sivým opozičným okolím. Raz darmo, Matovič je jedinečným exemplárom, aký sa rodí raz za sto rokov. Našťastie, musím povedať. Pretože dvoch krátko po sebe by sme len tak ľahko nerozchodili.