Šokujúce priznanie: Lucia Ďuriš Nicholsonová je démon!

18. februára 2019, spozabukakuk, Sedliackym umom

Tento blog si bulvárny titulok zaslúži. Komentuje totiž fejkbúkový status pani poslankyne Ďuriš Nicholsonovej, v ktorom si vzala na paškál svojho poslaneckého kolegu Ľuboša Blahu. Natoľko bulvárne, že až vulgárne.

Úroveň literárneho talentu pani poslankyne posúďte sami, nebudem sa k nemu príliš vyjadrovať. Jeho najzaujímavejšou časťou je však vetička zo záveru statusu adresovaná priamo Blahovi:

…objednajte si exorcistu, aby vám vyhnal tú Nicholsonovú z vašej prevzdelanej marxistickej hlávky, lebo ona vás neľúbi a ľúbiť nebude…

A je to jasné: exorcizmus je zaujímavé povolanie, keďže exorcisti sú hardcore profíci trénovaní na vyháňanie diabla! Démonickú pani poslankyňu už asi nebaví pobyt na tomto svete, keď tak túži byť z neho vyobcovaná. Alebo možno chce zahnať parlamentnú nudu adrenalínovým duelom s expertom na diablov, ktovie. Nech je ako chce, pán poslanec Blaha by aj napriek svojmu marxisticko-materialistickému svetonázoru nemal váhať a exorcistu z ideologicky nekompatibilného tábora si urýchlene zohnať. Exkluzívne video z jeho terapie by malo šancu stať sa hitom internetu a prekonať aj kultové dielo poklesnutého horrorového žánru.