Matovičova správa zo zasadnutia predsedníctva Smeru

19. februára 2019, spozabukakuk, Hyeny

Igor Matovič je človek skutočne všestranný, priam renesančný. Až natoľko, že mu nestačí vlastné mnohopočetné 13-členné zoskupenie vôkol rodinnej firmy, on sa angažuje aj v iných politických stranách!

Ako toť nedávno, vo štvrtok 14. februára tohto roku, na zasadnutí predsedníctva Smeru-SD. Musel tam byť osobne, zrejme ako čestný hosť, keďže jeho fejkbúkový status prináša podrobnosti, ktoré inak ako osobnou účasťou získať nemohol, citujem:

„Čo si o sebe myslíš ty skur…. buzerant vyje….?“ si vypočul Pellegrini od ožratého Fica v minulý štvrtok na stretnutí predsedníctva Smeru, kde boli spolu s vedením prítomní aj viacerí radoví poslanci Smeru. Vypenil, keď zistil, že kým bol na pohrebe Valkovej mamy, jeho poslanci uplácali dohodu na šiestich menách.

Objavujeme síce niekoľko drobných nezrovnalostí, ktoré však pán Matovič, všeobecne známy svojou pravdovravnosťou, dokáže určite bez problémov vysvetliť:

Ale ako som už uviedol vyššie, vyjadrenia pána Matoviča majú vysokú informačnú hodnotu a podiel tých nepresných, nesprávne interpretovaných, nedajbože klamlivých alebo demagogických, ešte nepresiahol ani hranicu 90%.