Hochštaplerovič

5. apríla 2019, spozabukakuk, Kauzy

Tak nám to dnes pán poslanec predviedol. A vyžaloval sa na manipulatívne postupy médií hlavného prúdu, ktoré si, povážte len!, dovolili uverejniť neoverený materiál o ňom.

O ŇOM SAMOTNOM!

O bojovníkovi za ideály, o etalóne pravdovravnosti a korektnosti, o zostreľovačovi holubov, vlastne Goliášov! Svoju česť si onen pán poslanec cení na milión eur, ktoré vypísal za živú nahrávku, z ktorej údajne pochádza uverejnený prepis priebehu jeho schôdzky s toxickým M.K..

Pán poslanec je však pokrytec, človek s plechovým ksichtom a žalúdkom, ktorý znesie naozaj všetko. Nepamätá si už, ako on sám vypustil do éteru stupiditu o Ficovom účte na Belize? Nepamätá si už, že on sám to označil za anonym, teda neoverený zdroj? Nepamätá si, že na tejto informácii sa sťa muchy na lajne priživovali mainstreamisti niekoľko mesiacov?

Pán poslanec je okrem toho aj podvodník. PODVODNÍK. Píšem to s plným vedomím možných dôsledkov za použitie tohto slova. Ponúkol do pľacu milión evráčov ako odmenu za nahrávku. Odkiaľ však ten milión vezme? Veď predsa celý svoj majetok prepísal na manželku! A ako všetci dobre vieme, ponuka nekrytého šeku býva klasifikovaná ako podvod.

PODVOD.

Nič nové, nič prekvapujúce. U tohto hochštaplera sme na to zvyknutí.