Ako SaSkovia po Kočnerovi strieľali a Kisku do kolena trafili

24. septembra 2017, spozabukakuk, Kauzy

Nová aktivita SaS smeruje proti ich stranníckemu nepriateľovi, Mariánovi Kočnerovi (aj keď posedenie ich veliteľa pri Kočnerovom termostate sa stalo legendou). Na tlačovke z 22.9. naňho vytiahli neuveriteľne kriminálnu vec: Kočner má v Obchodnom registri až dve adresy. Je to pravda, má tam dve adresy, ktoré sa odlišujú číslom popisným – Chrasťová 22, Bratislava a Chrasťová 29, taktiež Blava. SaS k tomu dodáva, že týmto štýlom si dvaja Mariánovia Kočnerovia beztrestne kšeftujú.

Kšeftujú ako kšeftujú. Úplnou zhodou náhod som sa pozrel do výpisu z Obchodného registra, ktorý popisuje aktivity pána prezidenta. A hľa! Dvaja páni prezidenti slovami kolektívu SaS (šéf strany ich údajne nazýva opičkami) kšeftujú tiež na dvoch adresách: Staré ihrisko 2489/6 a Ústecko – Orlická 3300/25, obe v Poprade.

Povedzme si, že to je spostosť, že to je problém administratívy Obchodného registra SR. A že pán prezident prežíva – čo sa všakovakých finančných operácií týka – krušné dni i bez tejto rany do kolena, aj keď bola možno mierená niekde inde. A vzhľadom na to, že Kočner si nezvykne nechať brnkať po nose, sa dá čakať, že zanedlho sa znovu predvedie na ďalšej zo svojich povestných tlačových besied a vytiahne niečo interesantné na konto Sas. Už sa teším. A nedá mi nezopakovať to, pred čím som už Richarda Sulíka varoval: Lepšie vartuj opičky, Riško!