Založ si blog

Kauza: Forhendom po papuli

Fyzické násilie nakoniec vždy cestu na povrch prerazí. Holt, fyzikálne zákony sa oklamať nedajú. Ako aj v tomto prípade – matéria zvíťazila na ideou, pudy nad intelektuálnom a pán doktor Osuský sa nezdržal. Rudovi Vaskymu jednu pravačkou prisolil. Nebudem opakovať dôvody a citovať výroky, ktoré ho k jeho počinu viedli, každý gúglaznalý jedinec si ich dozaista dokáže vyhľadať.

Ide mi iba o hodnotiaci výrok. Nebudem chodiť vôkol horúcej kaše, tá popapuľná sadla perfektne ako (censored), teda zadok na nočník. Pánu doktorovi Osuskému tlieskam, na chrapúňov treba rázne.

Netlieskam však inému. Nie je tu totiž iba Rudo Vasky a jeho vyberaný slovník. Sú tu aj iní. Ktorí sa so svojím slovníkom usadili dokonca v parlamente. A otravujú vzduch i mimo parlamentu, napríklad kriminalizáciou politických protivníkov ich označovaním za zlodejov, podvodníkov, mafiánov. Dokonca bez toho, aby na nich za tieto závažné obvinenia z trestnej činnosti podali trestné oznámenie.

Čo myslíte, pán doktor Osuský, zaslúžili by si aj chrapúni tohto typu jednu forhendom a ešte spakruky k tomu?

Add on, po slovensky dodatok:

Po upozornení niekoľkých diskutujúcich konštatujem, že pán poslanec Osuský inzultoval Vaskyho ľavou rukou a nie pravačkou, ako je mylne uvedené v blogu. Domnievam sa, že týmto som jeden zo zásadných problémov článku odstránil a zároveň som sa dozvedel prekvapujúcu skutočnosť: pán Osuský inklinuje k ľavici… No kto by ho z toho podozrieval?

Každodenné haiku XXX

27.03.2024

Bol veterný deň. Podvečer je sfarbený do karmínova. Použitý obrázok je z verejne prístupných zdrojov. Jeho nekomerčné použitie je v súlade s §§37, 38 a 39 Autorského zákona 185/2015 Z.z. © spozabukakuk

Každodenné haiku XXVIII

24.03.2024

Hľa, ochranári! Toto spáchal lykožrút s vašou pomocou. Použitý obrázok je z verejne prístupných zdrojov. Jeho nekomerčné použitie je v súlade s §§37, 38 a 39 Autorského zákona 185/2015 Z.z. © spozabukakuk

Každodenné haiku XXVII

23.03.2024

Malé Karpaty pod hradbou temných mrakov. Prísľub mokrých dní. Použitý obrázok je z verejne prístupných zdrojov. Jeho nekomerčné použitie je v súlade s §§37, 38 a 39 Autorského zákona 185/2015 Z.z. © spozabukakuk

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 360
Celková čítanosť: 1895322x
Priemerná čítanosť článkov: 5265x

Autor blogu