Založ si blog

Superman v poslaneckej lavici

Dnes sme sa dozvedeli čo všetko dokáže človek, ktorý je etalónom morálnej čistoty a stojí v prvej línii boja s korupciou. Popri zbierke unikátnych charakterových vlastností disponuje i železným fyzickým fondom, ktorý mu síce nedovolil vykonať brannú povinnosť občana Slovenskej republiky, no zato mu umožnil prešoférovať takmer štvrť milióna kilometrov ročne! 

A to, milí priatelia, veru nie je žiadna sranda. Na jeden deň, či je piatok a či sviatok, či slnko páli, či víchor duje, či mráz štípe a vonku sa čerti ženia, pripadá tomuto superhrdinovi dnešných dní takmer 600 odjazdených kilometrov. Toto nedokáže žiadny profesionálny kamionista, ktorý sa aspoň trošku drží predpisov o povinných prestávkach v jazde – tomu vychádza ročné maximum len na nejakých smiešnych 160 000 kilometrov.

Človek sa potom nemôže čudovať, že na nejaké papierovačky, nedajbože bločky z benzínpumpy takémuto vyťaženému človeku nezostáva ani čas, ani chuť. A hlavne ak popri šoférovaní musí ešte riadiť firmu s mnohomiliónovým obratom. Za nezlomnú vytrvalosť sa pán poslanec musí poďakovať génom, zjavne ju zdedil po svojej mamičke. Ktorá si celý štvrťmilión kilometrov poctivo odsedela s ním v aute! No, skôr to bolo naopak, on si to odšoféroval s ňou, pretože vraj išlo o jej podnikateľské aktivity a on nebol nič, len muzikant. Vlastne šofér.

Všetkým je nám po tomto strohom objasnení faktov jasné, že každá zmienka o pokuse o daňový podvod musí byť nezmyslom a je len zákerným ohováraním jedinca s dušou priezračnou sťa krištáľ. Hanba všetkým, ktorí sa pokúšajú zlomiť nášho superposlanca a označiť ho za daňového podvodníka!

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1910093x
Priemerná čítanosť článkov: 5248x

Autor blogu