Založ si blog

Toto ešte mainstream nežral!

Odpusťte mi bulvárny výkričníkový titulok, ale nemohol som si pomôcť: Donald Trump si pozval do diskusie americké mainstreamové celebrity a na plnú hubu im vykričal čo si myslí o nich a o ich prístupe k informovaniu verejnosti počas sezóny amerických prezidentských volieb.

trump_01

Stretnutie sa uskutočnilo na jeho domácej pôde, vo vežiaku Trump Tower (zdroj – NY Post – je uvedený tu) a zúčastnilo sa ho 30-40 zástupcov najvýznamnejších médií – CNN, NBC, ABC, CBS, atď. Účastníci sa dohodli, že o stretnutí nebudú informovať. Dôvod? Najlepšie to osvetľuje výrok jedného z účastníkov:

“It was like a fu**ing firing squad” – teda že to bola poj**aná popravčia čata…

Trump si však mastil bruško, zúčastnených vraj príliš k slovu nepustil a nazval ich mnohými nevyberanými prímeniami, z nich „luhári“ patria k tomu najjemnejšiemu. A Trumpova hovorkyňa Kellyanne Conway označila stretnutie za výborné – na rozdiel od moderátorov CNN, ktorí ho pokladajú za katastrofu…

Nie vždy je vhodné brať si príklad z amerického prezidenta. Tento príklad však je, ako sa zdá, nasledovaniahodný. I v našich podmienkach, aj bez nutnosti Kočnerovho zásahu.

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1908234x
Priemerná čítanosť článkov: 5242x

Autor blogu