Založ si blog

Čo vy na to, pán Michal Kováč mladší?

Nová reality show, amnestie! Dáky súci dramaturg vytiahol v súvislosti s novým slovenským filmom starú nôtu, aféru spred vyše dvadsiatich rokov, zaodel ju do nového šatu a pridal ju do portfólia opozičných tlačenkových besedníkov. A hľa, národu je predhodený chlieb i hry, just jak za Rímskej ríše! Gladiátori do seba rúbu o milú Jarmilu, krv strieka, národ má pocit moci, pretože má šancu rozhodnúť o osude porazeného, stačí otočiť palec nahor, alebo nadol. Má to však jednu chybičku krásy. Dakde sa nám stratil gladiátor v hlavnej roli…

Je to o ňom. Jeho uniesli, doňho naliali fľaštičku tvrdého, jemu premasírovali genitálie vysokým napätím. A vysadili ho na bezpečnom mieste, pred úradovňou Polizeiamt v Hainburgu an der Donau. Následne zviedol náš gladiátor zápas so súdom v Mníchove, ktorý sa skončil tak, že sa neskončil. Pretože súd konštatoval, že nemá zmysel s ním bojovať, keďže potrestať ho vzhľadom na cisárom mu udelenú beztrestnosť beztak nie je možné.

Stručný príbeh udatného gladiátora nám jasne ukázal jeho osobnú zainteresovanosť v tejto ľudovej veselici. No zatiaľ sa z úst onoho udatného gladiátora neozvalo ani len nesmelé bú… Ani slovkom sa nevyjadril, či má na zrušení amnestií záujem, alebo či ho rozruch okolo jeho osoby vzrušuje. Je tento pán svojprávny, keď sa takto nechá vláčiť nezainteresovanými osobami po hnojiskách médií?

Čo vy na to, pán Michal Kováč mladší?

P.S. Autor blogu prehlasuje, že v tejto show nie je osobne zainteresovaný, je len divákom. Ako taký tiež túži po krvi preliatej v aréne. Prečo nie, tiež má také isté pudy ako skandujúce obecenstvo vôkol neho. No rád by videl ako tento zápas dopadne bez toho, aby nitky poťahovali bábkari zo zákulisia. Nech sa ukáže kto komu rozbije papuľu bronzovým štítom, kto koho zrazí do skrvaveného piesku a kto komu priloží meč na krk. A komu nadšene vreštiaci dav ukáže palec dolu, alebo hore.

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1907674x
Priemerná čítanosť článkov: 5241x

Autor blogu