Založ si blog

Šokujúce priznanie: Lucia Ďuriš Nicholsonová je démon!

Tento blog si bulvárny titulok zaslúži. Komentuje totiž fejkbúkový status pani poslankyne Ďuriš Nicholsonovej, v ktorom si vzala na paškál svojho poslaneckého kolegu Ľuboša Blahu. Natoľko bulvárne, že až vulgárne.

Úroveň literárneho talentu pani poslankyne posúďte sami, nebudem sa k nemu príliš vyjadrovať. Jeho najzaujímavejšou časťou je však vetička zo záveru statusu adresovaná priamo Blahovi:

…objednajte si exorcistu, aby vám vyhnal tú Nicholsonovú z vašej prevzdelanej marxistickej hlávky, lebo ona vás neľúbi a ľúbiť nebude…

A je to jasné: exorcizmus je zaujímavé povolanie, keďže exorcisti sú hardcore profíci trénovaní na vyháňanie diabla! Démonickú pani poslankyňu už asi nebaví pobyt na tomto svete, keď tak túži byť z neho vyobcovaná. Alebo možno chce zahnať parlamentnú nudu adrenalínovým duelom s expertom na diablov, ktovie. Nech je ako chce, pán poslanec Blaha by aj napriek svojmu marxisticko-materialistickému svetonázoru nemal váhať a exorcistu z ideologicky nekompatibilného tábora si urýchlene zohnať. Exkluzívne video z jeho terapie by malo šancu stať sa hitom internetu a prekonať aj kultové dielo poklesnutého horrorového žánru.

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1911245x
Priemerná čítanosť článkov: 5251x

Autor blogu