Založ si blog

Watergate? Remišgaťky!

Ako áno, ako nie, pani vicepremiérka vystúpila pred pár dňami na tlačovke a zalomila rukami: vraj nám minulá vláda zanechala deravý systém gov.net, na serveroch NASES sa našli akési podozrivé zariadenia, ktoré určite slúžili na krádež utajovaných informácií.

Pridal sa i pán premiér. Vo svojich výrokoch bol trošičku opatrnejší, vraj by sme nemali byť unáhlení a nepredbiehať verdikt NAKA. Ale že ak by sa odpočúvanie ukázalo opodstatnené, tak by išlo o aféru porovnateľnú s Watergate, o udalosť svetového významu! Zabudol však, že po odpočúvaní nemeckej kancelárky americkými spravodajskými službami, ktoré bolo predsa len o čosi významnejšie ako to prípadné slovenské, už ani pes neštekne. Predseda vlády síce uviedol, že nevie kto, čo, kedy, kde a načo, ale zhrnul to a prstom ukázal: na vine je Pellegrini!

NAKA medzitým zasiahla a zadržala 4 kusy ľudí, ktorí sa na bezpečnosti vládnej siete podieľali. Po výsluchu ich však všetkých prepustili bez toho, aby voči nim bolo vznesené akékoľvek obvinenie… No a keďže išlo o priamy zásah do ľudských a občianskych práv týchto ľudí, dajú sa čakať žaloby smerom na (ne)kompetentné ministerstvo pod kuratelou pani Remišovej…

Zaujímavé informácie sa dozviete priamo z výpovede jedného zo zadržaných a následne prepustených. Napríklad to, že celý incident bol spustený na základe udania jediného človeka, ktorý pravdepodobne ani nevedel čo činí. A že by stačil jeden rozhovor s vyšetrovateľom NAKA a celý cirkus by sme si mohli odpustiť.

Pokiaľ by sa podobný hlúpy dôkaz diletantstva a nekompetentnosti, aký predviedla  pani vicepremiérka, prihodil chlapovi, tak sa zvykne hovoriť, že bol pristihnutý so spustenými gaťami. Čo však v prípade ženy? Nachytali sme ju s vykasanou sukienkou a postrehli sme, že sa nejedná o (Water)gate, ale o (Remiš)gaťky?

P.S. Všimli ste si to ticho, ktoré o tejto afére zavládlo v mainstreamových médiách?

Je Zem naozaj guľa?

05.05.2024

Na verejnosť ktosi vytiahol čosi o guľatosti našej rodnej planéty. A pánovi Lukášovi Machalovi ten ktosi prisudzuje tvrdenie, že Zem nie je guľatá. Kto je to ten ktosi? Nuž, médiá hlavného prúdu, takzvaný mainstream… Nechcem sa púšťať do diskusie ako pán Machala myslel svoje výroky. Aj keď si myslím, že išlo skôr o nešikovné prirovnania a o výzvu na [...]

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 365
Celková čítanosť: 1915018x
Priemerná čítanosť článkov: 5247x

Autor blogu