Založ si blog

Matovič ponúkol milión eur za dôkaz svojej vulgarity. Hlásim sa!

Na dnešnej tlačovej besede vyslovil pán poslanec Matovič verejnú ponuku:  ponúka milión eur za dôkaz toho, že niekedy použil vulgarizmus – ako príklad uviedol vulgárne pomenovanie pohlavných orgánov, alebo pouličných sociálnych pracovníc.

Ja veľmi rád vezmem pána poslanca za slovo a pripomeniem mu parlamentnú potýčku s Róbertom Kaliňákom z roku 2010. Vtedy ho označil termínom ČURÁK, jeden z mnohých dôkazov je tu. A ako väčšina z nás veľmi dobre vie, to je v krajine, s ktorou sme dlhé-predlhé roky zdieľali spoločný štát, vulgárne označenie mužského pohlavného oného.

Pán poslanec, dúfam, že ako modroknihovník na rozdiel od kapitánov a plukovníkov viete dodržať chlapské slovo. Neviem síce odkiaľ zoberiete milión eur, keď ste majetok kompletne prepísali na manželku a žijete len z úbohého poslaneckého vreckového, no to už je váš problém…

Je Zem naozaj guľa?

05.05.2024

Na verejnosť ktosi vytiahol čosi o guľatosti našej rodnej planéty. A pánovi Lukášovi Machalovi ten ktosi prisudzuje tvrdenie, že Zem nie je guľatá. Kto je to ten ktosi? Nuž, médiá hlavného prúdu, takzvaný mainstream… Nechcem sa púšťať do diskusie ako pán Machala myslel svoje výroky. Aj keď si myslím, že išlo skôr o nešikovné prirovnania a o výzvu na [...]

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 12:20

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, prúdiť má cez Ukrajinu

07.05.2024 10:25, aktualizované: 11:50

Aktualizujeme Kým Maďarsko sa s Azerbajdžanom dohodlo na dovoze plynu cez južnú trasu plynovodov, Slovenská vláda rozbehla rokovania o tom, že pôjde cez Ukrajinu.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 365
Celková čítanosť: 1915181x
Priemerná čítanosť článkov: 5247x

Autor blogu