Založ si blog

Ako SaSkovia po Kočnerovi strieľali a Kisku do kolena trafili

Nová aktivita SaS smeruje proti ich stranníckemu nepriateľovi, Mariánovi Kočnerovi (aj keď posedenie ich veliteľa pri Kočnerovom termostate sa stalo legendou). Na tlačovke z 22.9. naňho vytiahli neuveriteľne kriminálnu vec: Kočner má v Obchodnom registri až dve adresy. Je to pravda, má tam dve adresy, ktoré sa odlišujú číslom popisným – Chrasťová 22, Bratislava a Chrasťová 29, taktiež Blava. SaS k tomu dodáva, že týmto štýlom si dvaja Mariánovia Kočnerovia beztrestne kšeftujú.

Kšeftujú ako kšeftujú. Úplnou zhodou náhod som sa pozrel do výpisu z Obchodného registra, ktorý popisuje aktivity pána prezidenta. A hľa! Dvaja páni prezidenti slovami kolektívu SaS (šéf strany ich údajne nazýva opičkami) kšeftujú tiež na dvoch adresách: Staré ihrisko 2489/6 a Ústecko – Orlická 3300/25, obe v Poprade.

Povedzme si, že to je spostosť, že to je problém administratívy Obchodného registra SR. A že pán prezident prežíva – čo sa všakovakých finančných operácií týka – krušné dni i bez tejto rany do kolena, aj keď bola možno mierená niekde inde. A vzhľadom na to, že Kočner si nezvykne nechať brnkať po nose, sa dá čakať, že zanedlho sa znovu predvedie na ďalšej zo svojich povestných tlačových besied a vytiahne niečo interesantné na konto Sas. Už sa teším. A nedá mi nezopakovať to, pred čím som už Richarda Sulíka varoval: Lepšie vartuj opičky, Riško!

Ako sa z mazákov stávajú holubi

16.04.2024

Je celkom možné, že význam titulku nie je každému zrejmý, potrebuje preto vysvetlenie: v časoch, keď mužská časť obyvateľstva ČSSR, neskôr ČSFR a niekoľko rokov aj SR povinne absolvovala základnú vojenskú službu (ZVS), sa záklaďáci podľa odslúženej doby delili na holubov a mazákov. Holubi (naozaj nemá byť na konci ypsilon!) mali odslúžené menej ako rok vojny a po [...]

Každodenné haiku XXXI

08.04.2024

Krásny jasný deň, počasie zvolilo jar. Veď vyšlo slnko. Foto: autor blogu © spozabukakuk

Toto vám nezabudnem!

07.04.2024

Prezidentské voľby sa skončili. Tak ako sa patrí gratulujem Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu. Rovnako by som zablahoželal aj Ivanovi Korčokovi v prípade jeho víťazstva. Zablahoželal by som mu keby… Keby som nebol svedkom jeho príhovoru v čase, keď už bola jeho porážka jasná. Pán Korčok neuniesol porážku. Síce formálne zablahoželal Pellegrinimu, no potom viedol [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

spozabukakuk

Богу молись, а к берегу гребись.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 364
Celková čítanosť: 1908219x
Priemerná čítanosť článkov: 5242x

Autor blogu